Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AGROCON

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ  στα πλαίσια του ΟΣΔΕ 2015-2020  πιστοποιεί την «Agrocon ΙΚΕ» ως φορέα τύπου Α΄ της Βοιωτίας για την υποβοήθηση των αγροτών στην συμπλήρωση των δηλώσεων του ΟΣΔΕ, καθώς πληροί όλα τα προβλεπόμενα κριτήρια σύμφωνα με την εγκύκλιο 331/2-1-2015 του ΟΠΕΚΕΠΕ, έχοντας τα ίδια δικαιώματα με όλους τους φορείς στη σύνταξη, καταχώρηση, υποβολή, διόρθωση και τροποποίηση των δηλώσεων ΟΣΔΕ.


Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε όλοι εμείς, η ομάδα της «Agrocon», να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με τις υπογραφές τους κατά την Α’ φάση της πιστοποίησης. Δηλώνουμε, ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά,  με έμπειρο και επιστημονικό προσωπικό, για να πετύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών.

Στόχος μας, είναι η έγκυρη ενημέρωση των αγροτών στη νέα ΚΑΠ και η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ χωρίς ταλαιπωρία,  καθυστερήσεις και λάθη.

Δεσμευόμαστε, ότι θα είμαστε καθημερινά κοντά σας και θα κάνουμε το καλύτερο δίνοντας λύσεις στην συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης.

Η εταιρεία μας θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους επιστήμονες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, σε όλους τους τομείς της παραγωγής και αγροτικής ανάπτυξης.

Πλέον στην περιοχή μας υπάρχει και ένας δεύτερος εναλλακτικός φορέας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε, το που θα υποβάλλετε την δήλωσή σας.

                                              
Σας περιμένουμε στα γραφεία μας      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου