Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Ο Συλλόγος Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας για τις εκλογές

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας. 

Σήμερα από τις 8 π.μ.  μέχρι τις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, στην πλατεία Διάκου και αύριο στο χώρο του ΤΕΙ 8 π.μ. μέχρι 8 μ.μ.


Ο Σύλλογος από την ίδρυση του αγωνίζεται και διεκδικεί τις σύγχρονες ανάγκες των σπουδαστών κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων. Φροντίζει για την δημιουργική συμμετοχή όλων των σπουδαστών, για τη μαζικοποίηση των διαδικασιών και των αγώνων.

Καλούμε τους σπουδαστές να στηρίξουν έμπρακτα τον Σύλλογο στις εκλογές και να συμπορευτούν μαζί μας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που τσακίζει τις σπουδές και το μέλλον μας
  

 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :-  Δημόσια και δωρεάν Στέγαση-Σίτιση-Μετακίνηση-Βιβλία-Αναλώσιμα. Ανέγερση εστίας που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες, στην ευθύνη του κράτους! Μέχρι τότε να ενοικιαστούν δωμάτια σε ξενοδοχεία.

-  Επιστροφή του πάνω από 50% των προϋπολογισμών που «κόπηκε» τα τελευταία 6 χρόνια από τις σχολές μας, για επιστροφή των αποθεματικών των ιδρυμάτων μας, που «κουρεύτηκαν» με το PSI το 2012 και συγκεκριμένα 9 εκατομμύρια από το ΤΕΙ Λαμίας.

-   Να ξηλωθεί όλο το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο της ΕΕ για Πανεπιστήμια Α.Ε., ο Νόμος-Πλαίσιο, το σχέδιο Αθηνά

Προσλήψεις καθηγητών, μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού και διοικητικών υπαλλήλων.


-  Προϋπολογισμός που να καλύπτει τις ανάγκες μας. Να επιστραφούν τα 300.000 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες του ΤΕΙ και τα 230.000 ευρώ για τη μισθοδοσία των εκτάκτων καθηγητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου