Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Διπλό “χτύπημα” της Ντόρας για τις διαπραγματεύσεις, αλλά και την ηγεσία της ΝΔ

   
Την άποψη πως η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει σημαντικά τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και τώρα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει εκφράζει σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κα. Μπακογιάννη επισημαίνει ακόμη με νόημα πως «οι Έλληνες έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να διαπραγματευτεί, όχι να χρεοκοπήσει τη χώρα».
Στη συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως η χώρα βρίσκεται σε φάση στάσης πληρωμών και θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει την κυβέρνηση με τους εταίρους.
Σχολιάζοντας τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει πως «είναι βέβαιο πως οι εκλογές ή το δημοψήφισμα θα είναι μια καταστροφική εξέλιξη, μια ταφόπλακα για την οικονομία της χώρας».
Η κ. Μπακογιάννη εκφράζει επίσης την ανησυχία της και για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα θέματα της ασφάλειας, της μετανάστευσης και της εξωτερικής πολιτικής, τονίζοντας πως «υιοθετώντας την ατζέντα του 3%, η κυβέρνηση έχει την ψευδαίσθηση ότι εκπροσωπεί το 36% των πολιτών».
Όσον αφορά τα εσωτερικά της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη δηλώνει παρούσα στην πρώτη γραμμή για την ανόρθωση της παράταξης, τονίζοντας πως επιμένει στο έκτακτο συνέδριο όπου θα εξεταστεί και το θέμα της αλλαγής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου