Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Σημίτης σε Άκη: Στο υπουργείο σου γίνονταν τα μύρια όσα!

  
Την βαριά καταγγελία ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί εποχής Τσοχατζόπουλου γίνονταν «τα μύρια όσα» εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καταθέτοντας σήμερα στη δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος έχει καταδικαστεί ότι λάμβανε μίζες για αγορές όπλων.

“Δεν υπάρχει δωροδοκία. Δεν δέχομαι ότι υπήρξε δωροδοκία. Είναι ψεύτικη η κατηγορία , στημένη, κατασκευασμένη” φώναζε εκτός εαυτού ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με τον Κώστα Σημίτη να απαντά:

“Όπως αποδείχτηκε από την πρωτόδικη απόφαση στο υπουργείο Άμυνας γίνονταν τα μύρια όσα. Αυτά έπρεπε να τα αναφέρεις…”

Στη δίκη κατέθεσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος:

“Είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός. Η παράταξή μου έχει υποστεί πολιτική φθορά από την υπόθεση που εκδικάζεται. Εσείς δικάζετε την υπόθεση από την αρχή και υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας. Δημοσιογραφικά, πολιτικά, κοινωνικά η ζημιά που έχει υποστεί το κόμμα μας είναι τεράστια. Από αυτήν την υπόθεση κρίθηκαν οι εκλογές του 2012″, τόνισε αρχικά και παράλληλα υπεραμύνθηκε του νόμου περί ευθύνης υπουργών επισημαίνοντας ότι ευτυχώς που υπάρχει το Σύνταγμα διότι αλλιώς κάθε πολιτική απόφαση μπορεί να μετατραπεί σε ποινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου