Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Ντόρα: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ!

  
Το ζήτημα της συμφωνίας και τη στάση της ΝΔ σχολιάζει σε συνέντευξή της στη Real News η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ό,τι αφορά στα εσωκομματικά της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη επαναφέρει το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», σημειώνοντας πως «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες».

Στις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η Ν.Δ. βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της Ν.Δ.».

Για τη συμφωνία που αναμένεται να φέρει η κυβέρνηση, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει πως “θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η Ν.Δ. να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή”.

Όσο για το αν πρέπει θα γίνει ψηφοφορία στην Κ.Ο. της Ν.Δ. για τη συμφωνία, η κ. Μπακογιάννη δεν παίρνει θέση.

Συμπλήρωσε τέλος πως «η ΝΔ δεν αντέχει ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου