Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Ο Βούτσης μοιράζει ζεστό χρήμα στους αιρετούς πολιτικούς

  
Ο υπουργός  κ. Βούτσης δήλωσε ότι δεν είναι σωστό που κόπηκαν τα έξοδα παράστασης και κίνησης των αιρετών (δημάρχων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων) αφήνοντας να εννοηθεί ότι αύριο στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική θα εξαγγείλει την επαναφορά τους. Παράλληλα τόνισε ότι θα προαναγγείλει επαναφορά της αποζημίωσης των δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Βούτσης εργάζεται και φροντίζει για την οικονομική αποκατάσταση της πολιτικής τάξης της χώρας η οποία "ζημιώθηκε" με το Μνημόνιο. 

Και μάλιστα την στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει καταργήσει -και ούτε θα το κάνει- τον πιο μισητό και άδικο φόρο που λέγεται ΕΝΦΙΑ!!!

Θα πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ και ότι άλλο τους κατέβει, για να μπορούν οι αιρετοί να παίρνουν παχυλές αποζημιώσεις για τα έξοδα παράστασης και κίνησης;;; 

Μήπως κύριε Υπουργέ θα έπρεπε να αποκαταστήσετε πρώτα τους πολίτες; Λέω...μήπως;;; 

Θα φύγετε νύχτα και το ίδιο ξαφνικά όπως ήρθατε... Να το θυμάστε...

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΑΙΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΈΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου