Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

“Ανοησίες” τα περί παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Έντονη φημολογία για παραίτηση Παυλόπουλου, μετά την παρέμβαση Καραμανλή – “Ανοησίες”, απαντά η Προεδρία


Η σημερινή ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, που περιέγραψε ως “άφρονες” και επικίνδυνες τις ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πυροδότησε έντονες φήμες.
Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, εφόσον η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποσύρουν την πρόταση για δημοψήφισμα, μετά και τη στρατηγική των Βρυξελλών να απορρίψουν το αίτημα για επέκταση του Μνημονίου, και να αποσύρουν την πρότασή τους, επί της οποίας θα διεξαγόταν το δημοψήφισμα, δεν θα πρέπει να αποκλείεται κίνηση από την πλευρά του Προκόπη Παυλόπουλου.
Οι σχετικές φήμες που έχουν φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία εστιάζουν στη σχέση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και τη σαφή θέση που έχει πάρει ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με την παραπάνω φημολογία λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποκλείεται παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αποτραπεί η διεξαγωγή δημοψηφίσματος, και να ανοίξει ο δρόμος για πρόωρες εκλογές, στον απόηχο της αναπλήρωσής του από την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα, προχώρησε σε διάψευση. “Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες. Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα”, σχολίασε με νόημα συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου