Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Στη Λαμία σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου

  
Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τη Λαμία.

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, στις 8:00 μμ, στην Αίθουσα του ΤΕΕ - Τμήμα Ανατολικής Στερεάς (Λαμία, Πλατεία Ελευθερίας 3 - 4ος όροφος), θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, για τη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και για την ανάγκη οι προοδευτικοί πολίτες να πάρουν στα χέρια τους το ιστορικό χρέος που έχουμε καθήκον να αναλάβουμε, ώστε να ανοίξουμε το δρόμο για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας ικανής να διαμορφώσει και να καταθέσει μια νέα, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα και η Ευρώπη.    

Νωρίτερα, στις 6:00 μμ, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Π. Μπακογιάννη στο Γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας, και στις 7:00 μμ στην Αίθουσα του ΤΕΕ - Τμήμα Ανατολικής Στερεάς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου