Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Γιούνγκερ: «Έλληνες πείτε "ΝΑΙ"...όποιο κι αν είναι το Ερώτημα!!!»

Γιούνγκερ: «Έλληνες πείτε "ΝΑΙ" ...για νιώσουν καλά οι εταίροι φίλοι σας στην ΕΕ» - «Δεν πρέπει να αυτοκτονήσετε επειδή φοβάστε να πεθάνετε - Πρέπει οι Έλληνες να πουν "ΝΑΙ"»


Άνθρωπε μου πας καλά; Θα πούμε ΝΑΙ σε όποιο κι αν είναι το Ερώτημα; 

ΠΟΤΕ εσύ συμφώνησες να απάντησεις ΝΑΙ σε ένα οποιοδήποτε Ερώτημα;

Να πούμε ΝΑΙ για να νιώσουν καλά οι Ευρωπαίοι; Και οι Έλληνες; Οι Έλληνες θα νιώθουν καλά όταν θα κληθούν να πληρώσουν μόνοι τους, για πολλοστή φορά, αυτό το ΝΑΙ;

Οι Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να νιώθουν καλά μετά από τη συμφωνία; Μόνο οι Ευρωπαίοι; Και οι Ελληνες τι είναι; ΔΕΝ είναι Ευρωπαίοι;

Κύριε Γιούνγκερ αλλάξτε την πρόταση. Ελάτε πιο κοντά μας. Συμφωνία είναι όταν συμφωνούν και τα δύο μέρη. Οτιδήποτε άλλο είναι μαφιόζικος εκβιασμός!!!

Για ποια Ευρώπη και Ευρώ μιλάς; Αν φύγει η Ελλάδα θα υπάρχει, θα μείνει, ΕΕ και Ευρώ; Αν ήταν έτσι θα μας είχατε πτωχεύσει προ πολλού...και τώρα δεν θα μας παρακαλούσατε να μας "σώσετε"!

Κύριε Γιούνγκερ δεν θα αυτοκτονήσουμε τώρα επειδή φοβόμαστε να πεθάνουμε... Πεθαίνουμε και αυτοκτονούμε 5 χρόνια τώρα χάρη στην αλληλεγγύη σας, την αξιοπιστία σας και ανθρωπιά σας. 

Ήδη η αξιόπιστη στα μάτια του κόσμου ΕΕ δεν υπάρχει. Γιατί αν η ΕΕ δεν μπορεί ή δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα του χρέους της Ελλάδας, που είναι μόνο το 2% του συνολικού χρέους των χωρών μελών της, τότε αύριο, μπροστά σε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα η ΕΕ τι θα κάνει;

Η αξιοπιστία της "ισχυρής" ΕΕ έχει πλέον χαθεί προ πολλού. 

Αυτή τη φορά όμως, ή όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μέσα στην ΕΕ ισότιμα με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, ή όλοι μαζί θα πάμε στο διάλο!!! 


1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΨΑΝΟΥΝ ΦΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??? ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ??? ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου