Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Δηλαδή ο Σαμαράς συμφωνεί με το πακέτο μέτρων Γιούνγκερ;Ο κ. Σαμαράς βγήκε στο "γυαλί" αμέσως μετά την απόρριψη του πακέτου μέτρων Γιούνγκερ και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Δηλαδή ο κ. Σαμαράς συμφωνεί με το πακέτο μέτρων Γιούνγκερ;

Καλό θα ήταν, ο επί κλωστής κρεμάμενος πρόεδρος της ΝΔ, να στήριζε την ελληνική κυβέρνηση και όχι να δίνει ελπίδες στους δανειστές για κυβέρνηση προθύμων μετά την καταστροφή της χώρας και του Τσίπρα. 

Δεν είμαστε αφελείς...

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση με την αρνητική του στάση στα όποια μέτρα πρότειναν οι δανειστές ουσιαστικά βοηθούσε την τότε κυβέρνηση Σαμαρά στην διαπραγμάτευση που έκανε κάθε φόρα. Ο κ. Σαμαράς τόνιζε στη τρόικα ότι υπάρχει και η αριστερή αντιπολίτευση στην Ελλάδα και δεν μπορεί να δεχτεί σκληρά μέτρα. Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή στην πραγματικότητα υπήρξε διαπραγματευτικό χαρτί της κυβέρνησης Σαμαρά.
    Σήμερα ο κ. Σαμαράς από τη θέση της αντιπολίτευσης κάνει το αντίθετο. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει λόγο για συμφωνία με κάθε κόστος. Πράγμα που δίνει στους δανειστές την ελπίδα ότι ακόμη κι αν δεν συμφωνήσουν με τον Τσίπρα, πάντα θα υπάρχει ο πρόθυμος κ. Σαμαράς ο οποίος μετά από μία συντριβή της κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να επανέλθει στην εξουσία. Διαφωνεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου