Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Τα καραγκιοζιλίκια της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ δεν έχουν τέλος...

...Αυτή τη φορά μηνύουν για απιστία τον πρώην υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη!!!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βηματοδότη η ΝΔ μέσω των Μάκη Βορίδη και Αθ. Πλεύρη συγκεντρώνει στοιχεία εις βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη!...
  
Στοιχειοθετούν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε πρώτη φάση το αδίκημα της απιστίας: «Το γεγονός ότι άφησε χωρίς χρηματοδότηση τη χώρα, ενώ γνώριζε πως το πρόγραμμα έληγε, με αποτέλεσμα να χαθούν 12 δισ. ευρώ, στοιχειοθετεί απόλυτα το αδίκημα της απιστίας» δηλώνει ο Αθ. Πλεύρης, με τη συμπλήρωση ότι χάθηκαν (μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό) με ευθύνη του και τα 11,5 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Η μηνυτήρια αναφορά των δύο στελεχών της ΝΔ πρόκειται να κατατεθεί σε λίγες ημέρες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης), ενώ η νομική έρευνα της ΝΔ επεκτείνεται και σε άλλους τομείς για να διαπιστωθεί αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ή όχι και το αδίκημα της… εσχάτης προδοσίας!
Και το ακροδεξιό καρναβάλι στη ΝΔ συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν βρεθεί άμεσα ένας νέος αρχηγός στη ΝΔ που να μπορέσει να καθαρίσει το κόμμα από όλα αυτά τα ακροδεξιά στοιχεία που επί Σαμαρά βρέθηκαν να λύνουν και να δένουν εκεί μέσα ελέω θεού, τότε το κόμμα αυτό δεν θα ανακάμψει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου