Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Υπέρ εκτάκτου συνεδρίου κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας!

  
Κατά πλειοψηφία η ΝΕ Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής ενός εκτάκτου συνεδρίου του κόμματος για να επανακαθοριστεί η κυβερνητική πολιτική στο θέμα της υπογραφής των μνημονικών συμφωνιών.
  
Η  οδός που επιλέχτηκε ήταν δυστυχώς μονόδρομος γιατί αν ο πρωθυπουργός επέλεγε την οριστική ρήξη τότε είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα είχε οδηγηθεί στη χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή, μπορούμε όμως να ζητήσουμε από την κυβέρνηση να βρει τα ισοδύναμα εκείνα τα οποία θα ελαφρύνουν τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις της χώρας μας.
    
Αυτό είναι το  πλαίσιο θέσεων αρκετών κομματικών στελεχών ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελλάρης επισημαίνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση θα εφαρμόσει την κοινωνική της πολιτική όπως αυτή είχε εξαγγελθεί προεκλογικά. Οσον αφορά στο θέμα της συμφωνίας είναι γνωστό, ανέφερε, ότι η ελληνική κυβέρνηση συνάντησε μια απίστευτα σκληρή έως και εκβιαστική τακτική με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε ορισμένες επιλογές, δυσάρεστες, προκειμένου να αποφύγουμε την υλοποίηση των σχεδίων του κ.Σοιμπλε που επιθυμεί διακαώς την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου