Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Ο Χατζηνικολάου χαρακτηρίζει “θλιβερό” τον Σουλτς!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω Twitter, χαρακτήρισε “θλιβερό” τον Μάρτιν Σουλτς για τη νέα του παρέμβαση στο ελληνικό δημοψήφισμα.
  
Ο εκδότης της Real News πόσταρε τη δήλωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με την οποία “η Ελλάδα πρέπει να εισάγει νέο νόμισμα, αν κερδίσει το `όχι`”.
Πάνω από τη δήλωση έγραψε “Θλιβερός…” χαρακτηρίζοντας έτσι τον κ. Σουλτς.
Η αλήθεια είναι ότι κύριος Σουλτς παρεμβαίνει ανάρμοστα και αναρμόδια από τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενός βωβού και ανύπαρκτου τα τελευταία 6χρόνια οργάνου της ΕΕ.
Καλά θα έκανε ο κύριος Σουλτς να ανησυχεί για το τι κάνει αυτό το ανύπαρκτο όργανο του οποίου προεδρεύει και ποιος τελικά είναι ο ρόλος αυτού του βωβού και ανύπαρκτου οργάνου σήμερα, αλλά και κατά την όλη 6ετή περίοδο που διάρκει αυτή η επικίνδυνη για την ίδια τη συνοχή της ΕΕ κρίσης.
Καλά θα έκανε ο κύριος Σουλτς να μας δικαιολογήσει για το τι κάνουν οι εκατοντάδες Ευρωβουλευτές που αμείβονται με 20.000 ευρώ αποζημίωση μηνιαίως για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση στην ΕΕ.
Καλά θα έκανε ο κύριος Σουλτς να μας εξηγήσει για το πως και αν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ελέγχει την ΕΚΤ και την πολιτική εκβιασμού που ασκεί η τελευταία.
Καλά θα έκανε ο κύριος Σουλτς να κάτσει και να σκεφτεί πολύ καλά αν πραγματικά χρειάζεται και εξυπηρετεί σε κάτι τους λαούς της ΕΕ αυτό το βουβό Ευρωκοινοβούλιο στο οποίο προεδρεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου