Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τη ΝΔΚαστράκι Φωκίδας, 5 Ιουλίου 2015

Ο ελληνικός κι ο φωκικός λαός άσκησε σήμερα το δημοκρατικό του δικαίωμα και πήρε τις αποφάσεις του. Η ετυμηγορία τους είναι ξεκάθαρη και δεσμευτική. Προς κάθε κατεύθυνση. 

Η νίκη του ΟΧΙ είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι συμπατριώτες μας κι οι συντοπίτες μας έδωσαν σαφή κι ισχυρή εντολή στον Πρωθυπουργό να διαπραγματευτεί σκληρά για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας στο πλαίσιο του ευρώ. 

Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως κι ο αγώνας για μια Ευρώπη πιο δημοκρατική, δίκαιη κι ανθρώπινη. 

Παράλληλα, είναι ξεκάθαρο πια προς όλους μας ότι απόλυτη προτεραιότητα για όλους είναι οι προοπτικές της νέας γενιάς, του μεγαλύτερου θύματος της πενταετίας. 

Η κυβέρνηση υποχρεούται να προβεί στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα ανοίξουν δουλειές για τους νέους ανθρώπους και που θα τους ξαναδώσει τη χαμένη τους αισιοδοξία για το μέλλον τους.

Τέλος, οι πολίτες επεφύλαξαν κι ένα ηχηρό αλλά και τελευταίο μήνυμα για το κόμμα μας. 

Από αύριο οφείλουμε να αλλάξουμε συθέμελα, να βάλουμε σε πρώτο πλάνο τη νέα φουρνιά του ανθρώπινου δυναμικού του κόμματός μας, να χαράξουμε μια νέα πορεία, με νέες ιδέες και κατευθύνσεις στο πλαίσιο του φιλελεύθερου χαρακτήρα και με γνώμονα τις ιστορικές παρακαταθήκες του κόμματός μας. 

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Και το χρωστάμε όχι μόνο στο κόμμα μας, αλλά και στην πατρίδα. 

Η χώρα χρειάζεται άμεσα ισχυρή κι άφθαρτη Αντιπολίτευση.


Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου