Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - ΒΙΑΝΕΞ: Ψηφίζω “όχι” στο δημοψήφισμα

  
Υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ από το βήμα την εκδήλωση της Stat Bank Diamonds of the Greek Economy. 
«Παρά τις δυσκολίες, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των πολιτών, συνεχίζει να παραδίδει στο 100% τις παραγγελίες, ακόμα και με πίστωση, για να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. 
«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό δημοψήφισμα, που πρέπει να γίνει ευκαιρία, για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα σχέδιά τους αποκαλύφθηκαν. 
«Προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών, για να εκβιάσουν έναν ολόκληρο λαό, που τόλμησε να πει όχι στη σκληρή λιτότητα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας ότι, «μετά από την παταγώδη αποτυχία να ελέγξουν τη φαρμακευτική δαπάνη, ζητούν και νέες μειώσεις σε εξευτελιστικά πλέον επίπεδα. Ζητούν τιμές χαμηλότερες από τη Βουλγαρία».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ επισήμανε: «Ο λόγος, που επιμένουν τόσο πολύ οι δανειστές, είναι απλός: Χωρίς την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία, δηλαδή τη χώρα απόλυτα εξαρτημένη από τις ξένες πολυεθνικές, για να έχει επάρκεια φαρμάκων, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ξανασηκώσει ανάστημα. Να ψηφίσουμε όλοι «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσουμε το μέλλον της πατρίδας».
Ο κ. Γιαννακόπουλος χειροκροτήθηκε από μικρή μερίδα των παρευρισκομένων επιχειρηματιών ενώ υπήρξαν και αρκετοί που τον αποδοκίμασαν ενώ κάποιοι άλλοι αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου