Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Αν αληθεύει κύριε Μεϊμαράκη, είστε απαράδεκτος!


       Το αληθινό του πρόσωπο έδειξε ο Ευάγγελος Μεϊμαρακης από τη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΝΔ. Το κεφάλαιο Τσίπρας τον έχει πονέσει γιατί ποτέ, ούτε ένας απο το κόμμα που ανήκει, το οποίο κατασπάραξε τον ελληνικό λαό, δεν μπόρεσε να μοιάσει ούτε στο δαχτυλάκι του Τσίπρα.

      Και βεβαίως, ούτε ο ίδιος ο Μεϊμαράκης  δε μπορεί να φτάσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στην ανδρεία που επιδεικνύει αυτές τις ώρες!  Γι αυτό προσπαθεί με χτυπήματα κατω απο τη μέση και με φαντασιώσεις να αμαυρώσει τον περήφανο αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης!

Άκουσον, άκουσον! Ο άνθρωπος της ομάδας της διαπλοκής που δεν αφήνει τελικά φτίσμα στον Σαμάρα, θελει λέει κασετοφωνάκι να έχει μαζί του όταν μιλήσει με τον πρωθυπουργό! Μαθημένος στις παρανομίες, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ δημιουργεί την κρίσιμη στιγμή για το έθνος, μικροπολιτικά, "κατινίστικα", προβλήματα για να φανεί και να κάνει τα χατηράκια των ξένων δυνάμεων!

Διαβάστε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο κύριος Μεϊμαράκης βάζει θέμα αξιοπιστίας για τον Τσίπρα:
Μεϊμαράκης για Τσίπρα: "Δεν τον εμπιστεύομαι - Θα μιλήσω μαζί του μόνο με κασετοφωνάκι"!
Συνομιλώντας με δημοσιογράφους και αναφορικά με τις ενδεχόμενες συναντήσεις που επιθυμεί να κάνει ο κ. Τσίπρας με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων είπε:
«Δεν τον εμπιστεύομαι να μιλήσουμε κατ' ιδίαν αν δεν έχω μαζί μου άλλα τρία άτομα και δύο κασετοφωνάκια. Φοβάμαι ότι μπορεί να με χρησιμοποιήσει. Οι μέρες είναι ιστορικές».
Αναρωτιόμαστε κύριε Μεϊμαράκη, θα προτιμούσατε να ήταν το κόμμα σας σε αυτές τις διαπραγματεύσεις; Προφανώς ναι! Γιατί μόνο έτσι θα παραδίδατε τα κλειδιά της χώρας κι ο ελληνικός λαός δεν θα  έπαιρνε χαμπάρι! Θα ξυπνούσε ένα πρωί και θα είχε μέσα στο σπίτι του τα σκυλιά έτοιμα να τον κατασπαράξουν! Και τις πόρτες θα τις είχατε ανοίξει εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου