Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Απ. Καραναστάσης: Ο κύβος ερρίφθη

    
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Τότε είχε πει ότι "Δεν μπορεί βουλευτές να ψηφίζουν αλά καρτ" και τόνισε ότι «Πάνω απ΄ όλα προέχει η σταθερότητα στη χώρα και η ασφάλεια....», τονίζοντας ότι η λύση είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Διαβάστε τη πρώτη δήλωσή του μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού και τις τελευταίες πολιτικές εξελιξεις:

«Ο κύβος ερρίφθη. Η χώρα οδηγείται σε εκλογές με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού. Οι λόγοι που τον ώθησαν στην απόφασή του αυτή, εξηγήθηκαν από τον ίδιο αναλυτικά στο χθεσινό του διάγγελμα και συνοψίζονται στη φράση του: 
«Αισθάνομαι την βαθιά ηθική και πολιτική υποχρέωση να θέσω στη δική σας κρίση όλα όσα έπραξα, σωστά και λάθη, επιτυχίες και παραλείψεις.» 
Όλοι είδαμε και ξέρουμε τι συνέβη στο επτάμηνο που πέρασε. Γίναμε μάρτυρες της σκληρής προσπάθειας της κυβέρνησης για μια έντιμη, αξιοπρεπή και βιώσιμη συμφωνία με τους δανειστές, των – πολλές φορές ιταμών- προσπαθειών διαφόρων κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας να υπονομεύσουν την κυβέρνηση της αριστεράς, αλλά και της πέρα από κάθε μέτρο και αντιθεσμικής εσωκομματικής αντιπολίτευσης που αντιμετώπισε ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο. 
Όσοι στηρίξαμε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στην μέχρι σήμερα προσπάθειά τους, με γνώμονα τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού και το συμφέρον του τόπου, θα είμαστε και πάλι στις επάλξεις του αγώνα για να δώσουμε στον τόπο μια κυβέρνηση με καθαρές εντολές, για να ξεπεράσουμε τα αδιέξοδα με βαθιές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, με έμφαση στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, αλλά και με κοινωνική δικαιοσύνη, στήριξη των ασθενών και μεσαίων στρωμάτων, επούλωση των πληγών της ανθρωπιστικής κρίσης.  
Αυτονόητα, αυτή θα είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.Με τη στήριξη του λαού στις προσεχείς εκλογές, θα νικήσουμε.»
Απόστολος Δ. Καραναστάσης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φθιώτιδας

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Αποστόλη Καραναστάση στο LamiaReport.


«Η εντολή του λαού ήταν η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ...», είχε πει μεταξύ άλλων ο υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου