Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση-Απάντηση του ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ στη ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

  
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3/8/2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σε χρονικό διάστημα 6 Μηνών είχαμε 3,5 εκατομμύρια  συνανθρώπους μας κάτω από το όριο της φτώχειας; 1,5 εκατ. ανέργους;  200 χιλιάδες νέους εκτός  Ελλάδος ;  15000 αυτοκτονίες; αύξηση της διαπλοκής ;;  λουκέτο σε χιλιάδες  επιχειρήσεις;  όλα αυτά έγιναν σε 6 Μήνες ;;;;;                                                           

Ξεχάσατε ότι 2 ημέρες πριν το Δημοψήφισμα ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ & ΓΣΣΕ υποστηρίξατε το ναι σε όλα ;;;;;       

Τώρα ζητάτε  και τα ρέστα;;;;;      

Κάνατε ότι ακριβώς  έκανε η συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ -ΣΟΙΜΠΛΕ

Ξεχάσατε το ΖΑΠΠΕΙΟ 1,2,3....  τι κάνατε εσείς τότε;;;;   

Το μόνο που  θέλετε  τώρα και με την προτροπή του Μέθυσου  Διευθυντή  είναι  να μην βγούνε τα άπλυτα  στην φόρα και πάει κάποιος φυλακή. 

Πότε ασχοληθήκατε με τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ 25 εκατομμύρια ζημία έχει μέχρι τώρα  η   ΛΑΡΚΟ  ο  οικονομικός απολογισμός πέρασε από το συμβούλιο των Μετόχων;;  Γιατί δεν ενημερώνετε τους εργαζόμενους;

Πώς δόθηκε το Σούπερ Μάρκετ, η σεκιούριτι, πως έγινε μονιμοποίηση πριν από λίγες ημέρες; 
γιατί θέλουν να αλλάξουν εταιρεία στα γάλατα;   
Γιατί οι πλατείες   στην Εύβοια δεν έχουν Μετάλλευμα;; 
Με  τι  έξοδα  φτιάχτηκε  το  σούπερ Μάρκετ;  
με τι έξοδα φτιάχτηκαν σπίτια ημετέρων;; 
πως δόθηκε η μεταφορά μεταλλεύματος Λούτσι - Λάρυμνα; 
και άλλα πολλά στα οποία θα πέσει άπλετο φως.

Όσο για τους Διευθυντές εμείς αυτό που ξέρουμε είναι  ότι  δυο διευθυντές  οι  οποίοι ανήκουν στην ΔΑΚΕ  πήγαν σε υπουργό και  έβγαλαν όλα τα άπλυτα  στην φόρα  και αποποιήθηκαν των ευθυνών, για ψαχτείτε λίγο μεταξύ σας και μετά μιλάτε. 

Γράφεται για το ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ ότι πέσαμε στα τέσσερα, ευτυχώς δεν σας  μοιάσαμε όσο και να το θέλετε αυτό δεν θα γίνει, εμείς είπαμε όχι στα μνημόνια και συνεχίζουμε να το λέμε, τα χέρια μας είναι καθαρά και δεν φοβόμαστε κανέναν.   

Αντιθέτως   εσείς είχατε πέσει στα τέσσερα και με κλάμα για  να  μην διώξουν στελέχη της  ΔΑΚΕ  που είχαν υποπέσει σε ποινικό αδίκημα σε βάρος του εργοστασίου, οι εργαζόμενοι ξέρουν και δεν ξεχνούν να είσαστε σίγουροι για αυτό.  

Το 2007 κάνατε συμφωνία για τις τριετίες επίσης το ίδιο κάνατε και τώρα με τις αναβαθμίσεις και για να τα καλύψετε βάζετε τους εργαζόμενους να κάνουν αγωγές παρόλο που ξέρεται ότι δεν θα δικαιωθούν. 

Πάλι θα φταίει η υπάρχουσα κυβέρνηση, έτσι έχετε μάθει να λειτουργείτε.  

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σας  αν και υπάρχουν πολλά να γράψουμε, απλά θα αφήσουμε την δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει με τα λαμόγια που έχουν μαζευτεί στο εργοστάσιο.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Το ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ από την πρώτη στιγμή  είχε επισημάνει πως οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης απέναντι στις «ορέξεις» των τοκογλύφων θα σημάνει νέους εκβιασμούς και νέες απαιτήσεις, έτσι ώστε το νέο μνημόνιο, που θα υπογραφεί να διασφαλίζει πλήρως τη συνέχιση της προηγούμενης βάρβαρης νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής και θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση στη χώρα, πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, υψηλότερη ανεργία, μεγαλύτερη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου πλούτου της χώρας.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα που θέλει να τιμά τις παραδόσεις του δεν θεωρεί ότι υπάρχουν μόνο οι νεοφιλελεύθεροι μονόδρομοι. Η μάχη που διεξάγεται είναι ταξική και γι' αυτό εμείς είμαστε σταθερά με τις πολιτικές αυτές που είναι σε όφελος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και των φτωχών και σε βάρος των ολιγαρχών και των τοκογλύφων.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι, ο λαός δεν πρέπει να εφησυχαστούν ούτε να απογοητευτούν. Τα μέτρα είναι σκληρά και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για την εφαρμογή τους. Μοναδική διέξοδος είναι η συνέχιση των εργατικών και λαϊκών αγώνων για να ακυρωθούν στην πράξη.

Το  ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι  να κερδίσουμε οι εργαζόμενοι,  όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε,  σας   θέλουμε όλους δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και να είσαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μπορούμε να κερδίσουμε.

Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 
                
ΜΕΤΑ  ΛΑΡΚΟ
  

Υ.Γ. Ποιός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν απέργησε την 28/5/2015 στην 4ωρη στάση της Γ.Σ. η οποία δεν έγινε λόγω μη απαρτίας;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου