Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχαν την εισαγωγή τους και ξεκινούν μια νέα προσπάθεια και πορεία. 

«Η εισαγωγή των παιδιών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί το επιστέγασμα μιας αδιάκοπης προσπάθειας ετών και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας πορείας, με πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους για το μέλλον. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στις οικογένειες των παιδιών που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και τα στήριξαν αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή.»

Για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν φέτος στις εξετάσεις, ο κ. Σταυρογιάννης τονίζει πως «τους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η ζωή τους μόλις αρχίζει και όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους για να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους. Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους και νέες στο καινούριο τους ξεκίνημα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου