Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 ο λαός έδωσε νέα εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το  αποτέλεσμα αυτό αποτελεί  μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Ελληνικού λαού, ο οποίος με την ψήφο του  έβαλε τέλος στο οργανωμένο σχέδιο για την « αριστερή παρένθεση», απέτρεψε την παλινόρθωση του παλιού και κράτησε ζωντανή την ελπίδα. Το αποτέλεσμα αυτό  συνιστά επίσης επιβράβευση της σκληρής διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη και  του κυβερνητικού έργου στο προηγούμενο 7μηνο ενώ παράλληλα μας επιφορτίζει με μεγάλες ευθύνες στις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Φθιώτιδας οι οποίοι ανάδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι πρώτη δύναμη με ποσοστό 34,64% εκλέγοντας ξανά  4 βουλευτές στο Νομό.
Υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε.

Oφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους υποψήφιους βουλευτές μας, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα, οι οποίοι έδωσαν την εκλογική μάχη με ήθος, σοβαρότητα και αισιοδοξία ώστε να φτάσουν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε  όλο το Νομό.

Από σήμερα συνεχίζεται  το δύσκολο έργο της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη . Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος  Γιατί μπροστά της έχει την εφαρμογή με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης μιας δύσκολης συμφωνίας με τους δανειστές. Και κυρίως γιατί μπροστά της έχει το τεράστιο έργο – πρόκληση  να γκρεμίσει το παλιό και να οικοδομήσει ένα καθεστώς ισονομίας, διαφάνειας, φορολογικής δικαιοσύνης, απελευθέρωσης των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ανάταξης της οικονομίας και της δημοκρατία, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για το χρέος.  Ένα έργο που δεν μπορεί να φέρει σε πέρας, αν οι ίδιοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις 20 του Σεπτέμβρη, δεν το πάρουν στα χέρια τους.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η λαϊκή στήριξη και κινητοποίηση αποτελεί πρωταρχικής σημασίας προϋπόθεση για τις απαραίτητες ρήξεις με τα οικονομικά συμφέροντα, με τα κυκλώματα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της οικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας και με τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. Για να κερδίσουμε το αύριο.

  ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε δύναμη και περιεχόμενο στην ΕΛΠΙΔΑ. 


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου