Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα» Σταύρο Μπένο
Με τον πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα» Σταύρο Μπένο και τα μέλη του σωματείου που βρέθηκαν χθες στο Κάστρο της Λαμίας, συναντήθηκε χθες Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. 
  
Ο κ. Σταυρογιάννης υποδέχθηκε τα εκατοντάδες μέλη του Διαζώματος, μεταξύ αυτών και το Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, που βρέθηκαν στην πόλη μας στα πλαίσια της Γενικής τους Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιείται επί τετραήμερο στη Στερεά Ελλάδα, και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. 

Ακολούθησε ξενάγηση των επισκεπτών στο Αρχαιολογικό Μουσείο όπου φιλοξενείται η περιοδική Έκθεση: «Καθ’ οδόν… Αρχαιότητες και Δημόσια Έργα στη Φθιώτιδα, 2004- 2014». 
  
3 σχόλια:

 1. Αλλη μια μεγαλη επιτυχια του κοντοδημαρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δύο έργα εντάχθηκαν πριν μερικούς μήνες στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Ηπείρου και κατ’ επέκταση στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

  Η συντήρηση, αποκατάσταση, ανάδειξη του Θεάτρου και των άλλων Μνημείων του Ιερού της Δωδώνης (προϋπολογισμού 960.000 ευρώ).

  Και οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Γιτάνων Θεσπρωτίας (προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ).

  Οι δυο αυτοί χώροι εντάσσονται και στο πρόγραμμα του «Διαζώματος», «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», συνολικού προϋπολογισμού 37.302.000 ευρώ.

  Κοινοτικά κονδύλια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΔΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΑΛΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου