Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δημήτρης Λαθούρης πρώτος στη λίστα του Ποταμιού στη Φθιώτιδα
Τελικά μετά από πολύ έντονο παρασκήνιο, κόντρες και αποχωρήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Φθιώτιδα θα είναι ο Δημήτρης Λαθούρης.

Το ρεπορτάζ λέει ότι στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα και υπήρξαν πολλές επαφές τις τελευταίες ημέρες για την επιλογή των υποψηφίων και ειδικότερα για την πρώτη θέση στη λίστα.

Αξίζει να σημείωσουμε ότι Δημήτρης Λαθούρης είναι ένα από τα πρόσωπα που "φωτογράφιζε" στην επιστολή παραίτησης - αποχώρησης ο δικηγόρος Χρήστος Γιαταγάνας, ο οποίος ήταν πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου.
   

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Δημήτρη Λαθούρη

Γεννήθηκε στη Στυλίδα, όπου είναι ο τόπος της μόνιμης κατοικίας του.

Έχει δίπλωμα  Μηχανολόγου-Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και πλήθος μετεκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό .

Απασχολήθηκε  ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα (κυρίως στην πολυεθνική  Πεσινέ) και στη συνέχεια στην ΔΕΗ, όπου επί πολλά χρόνια  υπηρέτησε στη Λαμία.

Διετέλεσε Διευθυντής της ΔΕΗ του Ν. Φθιώτιδας, Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΗ (Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας), και στην συνέχεια επιλέχθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή Διανομής της ΔΕΗ (επικεφαλής του Δικτύου όλης της χώρας) όπου παρέμεινε επί 5,5 χρόνια.

 Παράλληλα ήταν Πρόεδρος ή μέλος ΔΣ σε εταιρείες, κυρίως  θυγατρικές της ΔΕΗ. Σήμερα  ασκεί ελευθέριο επάγγελμα, παρέχοντας  υπηρεσίες στρατηγικού και τεχνικού συμβούλου.

Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου