Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φώτης Σερέτης αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ
Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ μετά από 26 χρόνια ανακοινώνει ο Φώτης Σερέτης, με αφορμή την επιλογή του Νίκου Τσώνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κινήματος στην Φθιώτιδα. Ο Φώτης Σερέτης ήταν πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Η ανακοίνωση του Φώτη Σερέτη:

Αποδείχτηκε με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο ότι η συνέπεια, η προσήλωση σε διαχρονικές αξίες και ιδανικά, η αναγνώριση και η εκτίμηση συντρόφων οι οποίοι στις εκλογές του Ιανουαρίου στην πιο δύσκολη καμπή του κινήματος συστρατεύτηκαν και έδωσαν έναν αγώνα τίμιο και ανιδιοτελή, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είναι έννοιες άγνωστες για την τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 
Αντίθετα επιβραβεύει και δέχεται ως τιμητές, άτομα «Νέα, Άφθαρτα»!! αποτυχόντες υποψηφίους βουλευτές του 2012, τα οποία χωρίς καμμία ηθική πολιτική αξία, βρίζοντας. Συκοφαντώντας και λοιδορώντας το ΠΑΣΟΚ, ηγήθηκαν του ψηφοδελτίου του ΚΙΔΗΣΟ, οδηγώντας στην διάσπαση και την εκλογική σιρρίκνωση το κίνημα και τα οποία τοποθετεί επικεφαλής στα ψηφοδέλτια. 
Μετά από 26 χρόνια συνεχούς κομματικής παρουσίας στο ΠΑΣΟΚ (1989), το οποίο με τίμησε και το τίμησα, αποχωρώ από το κίνημα. 
Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπατριώτες μου, που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν από το 1990, στην μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή, στο ΠΑΣΟΚ. 
ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Η 7άδα του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ) στη Φθιώτιδα είναι:

Νίκος Τσώνης
Θανάσης Ζεκεντές
Ηλίας Αποστολάκης
Βασιλική Παπαρούνα
Όλγα Πολύμερου
Σπύρος Βογιατζής
Θανάσης Κολιόπουλος

 Το ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου 2015 του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα ήταν:

ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΜΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΠΟΥΡΓΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΛΟΥΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου