Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δικαιωμένη εκ του αποτελέσματος

   


​Με ικανοποίηση μετρούν τα έσοδα από τους τουρίστες, τους οποίους βλέπουν να συνεχίζουν τις αφίξεις τους στα ελληνικά αεροδρόμια και ανταλλάσσουν συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουν οι επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα μας.
  
Γιατί η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ η ήττα στην περίπτωση μας θα είχε μια μόνο….. μητέρα , για να παραφράσουμε το ρητό, την απελθούσα αναπληρώτρια υπουργό τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.
  
Η ίδια εργάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε πείσμα όλων όσοι προέβλεπαν καταστροφές, προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του ελληνικού τουρισμού στην διεθνή αγορά, να συνάψει συμφωνίες με χώρες που δεν βρίσκονταν στον χάρτη «πελατών» των επαγγελματιών του κλάδου, καθώς και για να απαντήσει σε όλα τα κακόβουλα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν διεθνώς και δυστυχώς αναπαράγονταν κι από ελληνικά μέσα. 
   
Παρόλο που όλα πήγαν καλά και αναμένεται αύξηση 1 δις ευρώ στα έσοδα, ελάχιστοι ήταν αυτοί που πιστώνουν μέρος έστω από την επιτυχία στην αρμόδια υπουργό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου