Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ για την βίαια επίθεση Γκλέτσου σε εκλογικό αντιπρόσωπο
Κανείς πλέον δεν αμφισβητεί τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
   
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλου του Ελληνικού λαού, τον οποίο δεν θα τον διαψεύσουμε για την επιλογή του.
     
Στη διάρκεια αυτής της εκλογικής μάχης μέλη, υποψήφιοι  και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δώσαμε τη μάχη με ήθος, σοβαρότητα, αυταπάρνηση και πίστη στις αξίες και τις αρχές της Αριστεράς κάθε λεπτό της εκλογικής μάχης.
      
Αιφνιδιαστήκαμε την Κυριακή το μεσημέρι , ημέρα των εκλογών, όταν ενημερωθήκαμε για ένα γεγονός που συνέβη  σε εκλογικό τμήμα της Στυλίδας.
          
Ο  Δήμαρχος της Στυλίδας κ. Γκλέτσος, για λόγους που μόνο αυτός μπορεί να καταλάβει, χτύπησε αναίτια  στο εκλογικό τμήμα της Στυλίδας σύντροφό  μας  ο οποίος εκείνη την ημέρα εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ως εκλογικός επόπτης της περιοχής.
             
Προσηλωμένοι στη μάχη των εκλογών δεν θελήσαμε να πέσουμε στην παγίδα του αποπροσανατολισμού του Φθιωτικού λαού  και δεν δώσαμε δημοσιότητα στο γεγονός,  όπως  έκανε ο κ. Γκλέτσος δίνοντας αμέσως τη δική του εκδοχή των γεγονότων με στόχο που ο ίδιος είχε σχεδιάσει καταγγέλλοντας ότι  εδάρη από τον 65χρονο σύντροφό μας, ο οποίος και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα.
           
Θεωρούμε ότι  αυτή η  ενέργειά του στρέφεται ευθέως κατά του κόμματός μας.
       
Το μένος του κατά του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή των εκλογών που εκδηλώθηκε στο «πρόσωπο» του συντρόφου μας  και  στη συνέχεια η άμεση προβολή της δικής του εκδοχής στα ΜΜΕ συνιστά μια  παρελκυστική και επικίνδυνη ενέργεια και μάλιστα κατά την ημέρα των εκλογών  με σαφείς προσωπικές και όχι μόνο επιδιώξεις.
   
Σήμερα λοιπόν, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Γκλέτσος είναι γνωστός για ανάλογες συμπεριφορές και δραστηριότητες, καταδικάζουμε κατηγορηματικά τέτοιου είδους  βίαιες συμπεριφορές  και δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξή μας  στο σύντροφό μας Νίκο Λαμπρούτσο για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
            
Δηλώνουμε τέλος ότι η Αριστερά σε ολόκληρη τη διαδρομή της δίνει την πολιτική μάχη   με νηφαλιότητα,  μακριά από   προκλήσεις, χειροδικίες και επεισόδια , στηριγμένη στις αξίες της  και στον πολιτικό πολιτισμός της.

  

Από τη  Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου