Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Αναστέναξαν οι σουμιέδες σε ομαδικό όργιο στο ΠήλιοΤου έδωσαν και κατάλαβε περισσότερα από 150 ζευγάρια σε ένα Σαββατοκύριακο πλήρους ακολασίας σε ξενοδοχείο της Πορταριάς στο Πήλιο.

Οι… ανοιχτόμυαλοι συμμετέχοντες swingers στέγασαν τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους στην Πορταριά με τους στεναγμούς να φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα διαδραματίστηκαν στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου. Η μυστικότητα ήταν κανόνας πρώτος και απαράβατος και έτσι το ξενοδοχείο είχε μετατραπεί σε φρούριο, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι διοργανωτές της εκδρομής.

Η τιμή συμμετοχής έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, ενώ πολλά ήταν τα ζευγάρια που έμειναν απέξω καθώς η «εκδήλωση» έγινε γρήγορα sold out, όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο ανεκμετάλλευτο, ωστόσο ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στην πισίνα και στο spa.

Το ξενοδοχείο διέθετε και τις περίφημες glory holes (τρύπες ηδονής) για να μπορούν οι συμμετέχοντες να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου