Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΕΙ  ΛΑΜΙΑΣ


Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής επίθεσης που, σε ταξική σύμπνοια, εξαπολύεται από την Ε.Ε. του κεφαλαίου, τα εγχώρια «ευρωπαϊκά» κόμματα και συνεπικουρείται από τον κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό με σκοπό να θυσιάσουν το λαό για να σώσουν την ολιγαρχία του πλούτου από την κρίση.

Η ανεργία, η αναδουλειά και η απληρωσιά έχουν οδηγήσει σε βαθιά φτώχεια τα λαϊκά νοικοκυριά. Είναι αδύνατο να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Δεν έχουν ούτε για τη μετακίνηση με το ΚΤΕΛ καθώς και το αστικό λεωφορείο.

Ιδίως οι άνεργοι και η μεγάλη πλειοψηφία των σπουδαστών του ΤΕΙ και  ΑΕΙ στην Λαμία, αλλά και οι σπουδαστές στο Δημόσιο ΙΕΚ και ΟΑΕΔ , βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και στις συνθήκες που ζούμε επιβαρύνουν  την οικογένεια τους με επιπλέον έξοδα. Μάλιστα οι σπουδαστές και φοιτητές αναγκάζονται να περπατούν μεγάλες αποστάσεις με οποιονδήποτε καιρό, λες και ζουν στην εποχή των παππούδων τους.
Αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε!  

Γι αυτό, την Τρίτη 26 του Γενάρη και ώρα 12.00, θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα απαιτήσουμε τη δωρεάν μετακίνησή τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΚΤΕΛ και ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ).

Καλούμε εργαζόμενους άνεργους, νέους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, συνταξιούχους, γυναίκες να συστρατευτούν με αυτή μας την προσπάθεια.     


ΛΑΜΙΑ           25/1/2016
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου