Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Πως ο δήμαρχος Λαμίας διόρισε στη βουλή την γραμματέα του!!!

Έγινε κι αυτό!!! Διόρισαν υπάλληλο σε... ανύπαρκτο πρόεδρο... ανύπαρκτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.!!!


Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 349/14.1.2016 απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση που υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως Ανδριάνα Ντινοπούλου με την οποία διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής η Φιλάνθη Χριστοδούλου του Παναγιώτη και συγκεκριμένα στο γραφείο του πρώην βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη (συνημμένο). 
Ο κ. Σταυρογιάννης δεν είναι πλέον βουλευτής, ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην ανεξάρτητος βουλευτής και εν συνεχεία εξελέγη δήμαρχος Λαμίας τον Μάϊο του 2014.
Σύμφωνα με μια παλιά διάταξη (που την ξετρύπωσαν άρον-άρον), δικαιούνται να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους οι διατελέσαντες (έστω και για μία ημέρα) πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων. 
Και ο κ. Σταυρογιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών από 6/3/2014 έως 27/6/2014. 
Ήταν οι βουλευτές (ανάμεσά τους και οι Β. Πολύδωρας, Α. Λοβέρδος, Ν. Νικολόπουλος, Ι. Κουράκος, Ραχήλ Μακρή, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Χρ. Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη κ.ά.) που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους και ήταν τόσο πολλοί που δημιούργησαν τότε Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
  
Η προεδρία σε αυτή την ομάδα γινόταν εναλλάξ. 


5 σχόλια:

 1. ΕΛΑ ΡΕ... Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να τον χαιρονται ολοι αυτοι που τον ψηφισαν για Δήμαρχο τον ανεπάγγελτο το χασοδικη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΩΜΟΣ ΕΝ ΟΔΩ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου