Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

4 άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς για λαθρεμπόριο καπνού
Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και ελέγχων, κατασχέθηκαν συνολικά περίπου (45) κιλά αδασμολόγητου καπνού.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, συνελήφθησαν χθες (08-03-2016) πρωινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα τρεις άνδρες, ηλικίας 53, 52 και 38 ετών, καθώς και μία 41χρονη , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, συνελήφθησαν ο 52χρονος και η 41χρονη, διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πραγματοποίηση νομότυπης έρευνας στην οικία τους, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (59) τυποποιημένες ανισοβαρείς και αεροστεγείς πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (29.880) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 53χρονο και στον 38χρονο, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν (25) τυποποιημένες ανισοβαρείς και αεροστεγείς πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (15.100) γραμμαρίων.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ οι έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου