Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση - Καταγγελία των Σωματείων Φθιώτιδας  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Καταγγέλλουμε την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του   Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που προκλητικά παραχώρησε για χρήση την αίθουσα του Επιμελητηρίου στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, διευκολύνοντας την δράση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

Σε μια περίοδο που ο λαός μας ζει τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και της ολιγαρχίας του πλούτου, η φασιστική, εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ανασυντάσσεται για να παίξει το ρόλο της στη στήριξη του καπιταλιστικού συστήματος. Το βρώμικο ρόλο της στην παραπλάνηση και την τρομοκράτηση του λαού.

Νωπές είναι οι καταγγελίες  των εργατικών σωματείων για την δράση τους ως μπράβοι των αφεντικών στην περιφρούρηση της απεργίας στις επιχειρήσεις του Ζούρα, ή ως μεσάζοντες φτηνού εργατικού δυναμικού, στήνοντας γραφείο εύρεσης εργασίας με 18 ευρώ μεροκάματο. 

Η Χρυσή Αυγή υψώνει τη σημαία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, κάνει ότι μπορεί για να διχάσει το λαό, να τον εξαπατήσει, να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, εξυπηρετώντας τα σχέδια της άρχουσας τάξης με τον πιο βάρβαρο και αντιδραστικό τρόπο.

Καλούμε το εργατικό, λαϊκό κίνημα, τις συνδικαλιστικές και τι άλλες μαζικές οργανώσεις, να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή και την δράση της όποια προσωπίδα και αν χρησιμοποιεί. Να βάλει τους φασίστες στο περιθώριο της Ιστορίας, όπως τους καταδίκασε ολόκληρος ο κόσμος με την συντριβή του Ναζισμού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


·                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ

·                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ

·                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

·                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ

·                 ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

·                 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

                                                                                                                           

ΛΑΜΙΑ  15/4/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου