Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                        12/05/2017
ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                         Αρ. Πρωτ. : 121

ΤΗΛ: 22613-50829 /22613- 50888
22670-29000
ΦΑΞ : 22613-50881 
22670-29001 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2017


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ώρη Πανελλαδική Γενική Απεργία της 17 ΜΑΙΟΥ 2017.

Το καταστροφικό έργο των τελευταίων 7 ετών ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών σκληρής λιτότητας , συνεχίζεται αμείωτα και με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,η οποία , αφού  πρόδωσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού , συμμάχησε και υποτάχθηκε στο κεφάλαιο και τους δανειστές, «φορτώνει» στον ελληνικό λαό ένα ακόμη δυσβάσταχτο μνημόνιο, το 4ο κατά σειρά, υλοποιώντας με απαράμιλλη προσήλωση και θρησκευτική ευλάβεια το σύνολο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του ευρωπαϊκού και εγχώριου κεφαλαίου.

Μειώνονται το αφορολόγητο και οι συντάξεις, διευρύνονται η ελαστική εργασία και η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, διευκολύνονται οι απολύσεις των εργαζομένων, ιδιωτικοποιούνται ΔΕΚΟ με κύρια αιχμή το ξεπούλημα της ΔΕΗ, συρρικνώνεται το δημόσιο και ιδιαίτερα οι κοινωνικές του υπηρεσίες με τη μνημονιακή «αξιολόγηση» δομών, υπηρεσιών  και προσωπικού, εκχωρούνται ελεύθεροι χώροι και βρίσκονται στον πάγκο του χασάπη τα εναπομείναντα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. 

Μόνο από τη μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων οι εργαζόμενοι θα χάνουν σε ετήσια βάση έναν μισθό και οι συνταξιούχοι δύο συντάξεις.

Η επίθεση στο Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απόλυτα στοχευμένη. Μέσω της απαξίωσης των υπηρεσιών και της έλλειψης προσωπικού θέλουν να καταργήσουν τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Ο.Τ.Α. αφού πρώτα ξεπουλήσουν όλες τις προσοδοφόρες υπηρεσίες σε ιδιώτες-εργολάβους ,μεταφέροντας για ακόμη μια φορά το κόστος στις τσέπες των πολιτών.
  
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλουν τα μνημόνια που μόνο στόχο είχαν και έχουν την αποπληρωμή ενός δυσθεώρητου χρέους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την διάλυση των Κοινωνικών κατακτήσεων και του Κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα των Δημοσίων αγαθών!!!
  
Καλούμε τα μέλη μας, όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, κάθε φορέα, κάθε συλλογικότητα, κάθε πολίτη, σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα, μακριά από τα κομματικά βαρίδια και τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό, προς τη δημιουργία ενός ευρύτερου ταξικού μετώπου, για την οριστική ανατροπή των αντιλαϊκών, νεοφιλελεύθερων, μνημονιακών πολιτικών.


Σημείο συνάντησης το Δημαρχείο Λεβαδέων στις 8:00 το πρωί. 
Για όποιον επιθυμεί θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 9:00 το πρωί για συμμετοχή στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Αθήνας  . Όσοι  θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα  τηλέφωνα : 22610 28344 και  6977351101.        
Η μεταφορά  στην Αθήνα  είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ               ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου