Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Στο Νοσοκομείο Λαμίας δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης βαριά τραυματισμένοι από τροχαίο
Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λαμίας, φέροντας βαριά τραύματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν συμβατικό αυτοκίνητο της Τροχαίας Φθιώτιδας σταμάτησε στο 148ο χλμ Αθηνών – Λαμίας

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αστυνομικοί κι ένας οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκησαν νωρίς το απόγευμα σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των Λιβανατών, στο ρεύμα προς Λαμία.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν συμβατικό αυτοκίνητο της Τροχαίας Φθιώτιδας σταμάτησε κάπου στο 148ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, προκειμένου να σημάνει ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που έβγαζε καπνούς.

Δύο αστυνομικοί και ο διοικητής του Α’ Τμήματος της τοπικής τροχαίας στάθμευσαν πίσω απ’ το όχημα για να βοηθήσουν, όταν εκείνη την ώρα έπεσε πάνω τους διερχόμενο αυτοκίνητο τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς.

Εκτός απ’ τους δύο αστυνομικούς, τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε τη σύγκρουση. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λαμίας, φέροντας βαριά τραύματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου