Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Ο Θανάσης Κυρίτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το ΕΒΕ Φθιώτιδας
Ο μέχρι σήμερα οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης, με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, 
Σε μια δύσκολη εποχή  για το επιχειρείν  αλλά και την κοινωνία γενικότερα, ένας πυρήνας ενεργών επαγγελματιών, βιώνοντας τα προβλήματα, τις δυσκολίες, και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ενεργός επιχειρηματικός κόσμος, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας το Δεκέμβριο του 2017 δημιουργώντας τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». 
Η απόφαση μας αυτή, ενισχύθηκε από την παρότρυνση πολλών συναδέλφων, οι οποίοι θεωρούν ότι χρειάζεται ριζική ανανέωση η ηγεσία και ο τρόπος λειτουργίας του Επιμελητηρίου. 
Η κίνηση αυτή είναι συνειδητή και ξεκάθαρη, δεν στοχεύει στην προσωπική μας ανάδειξη μιας και είμαστε ήδη  ενεργοί επαγγελματίες, και δεν θεωρούμε  το Επιμελητήριο ως μέσο εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών. 
Η μέχρι τώρα θητεία μου στο Δ.Σ. του επιμελητηρίου, ως υπηρέτης του θεσμού από την θέση του οικονομικού επόπτη, μου έδωσε την εμπειρία, την γνώση και την ωριμότητα να αντιληφθώ τα προβλήματα που υφίστανται και τις αλλαγές που χρειάζεται να υλοποιηθούν για την αναβάθμιση του θεσμού.  
ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ πλήρως την θέση μας από την παρούσα ηγεσία και την θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνη για την απαξίωση του θεσμού. 
ΑΡΚΕΤΑ με τα ευχολόγια, την αδιαφορία,  την κοροϊδία, τα κούφια λόγια, τις αοριστίες,  την ολιγωρία, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις.  

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: 
• Η αποκατάσταση του κύρους του θεσμού του επιμελητηρίου. 
• Η ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας, οργάνωσης  και δράσης.  
• Η σωστή και άμεσή επικοινωνία με όλα τα μέλη.  
• Η ισότιμη λειτουργία για όλους και όχι μόνο για λίγους που κινούνται πέριξ της ηγεσίας. 
 
ΖΗΤΑΜΕ  από εσάς να είστε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα πορευθεί έξω από πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας οικονομίας και αγοράς, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανανέωση  που τόσο επιτακτικά ζητούν και προσμένουν οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες του Νομού μας. 

Η στήριξη σας στο συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»,  θα οδηγήσει στην   ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. 
 
Σας ευχαριστώ πολύ. 
 
Θανάσης Η. Κυρίτσης

Επικεφαλής συνδυασμού 
«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου