Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας
Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (2/2) η ανάληψη της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας από τον μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Γ.Ν. - Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Γ.Ν. - Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη.

Ορκίζεται την ερχόμενη Τετάρτη στη Λάρισα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας και την επόμενη ημέρα ακριβώς αναλαμβάνει καθήκοντα.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Т.Е.Ι. Καλαμάτας και μετατίθεται στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν Λαμίας, αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ο κ. Χατζημαργαρίτης είχε τοποθετηθεί επί Άδωνι Γεωργιάδη τον Δεκέμβριο του 2013 στο διασυνδεδεμένο με αυτό της Χαλκίδας και της Καρύστου, Νοσοκομείο της Κύμης ως Αναπληρωτής Διοικητής και προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποιος να τον αντικαταστήσει αφού την ευθύνη του θα έχει πλέον ο Διοικητής Παναγιώτης Τζαφέρος.

Την Παρασκευή ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, σε δήλωσή του στο star Λαμίας, ανέφερε πως το ίδρυμα της Φθιώτιδας έχει μια εικόνα που δεν του αρμόζει και πως ο ίδιος έχει ως στόχο να σταθεί στις δυνατότητες του ιδρύματος και του προσωπικού και όχι στα προβλήματα.

Προηγήθηκε η επιστολή του Παναγιώτη Ζυγούρη για την αντικατάστασή του στην οποία έκανε λόγο για έντεχνη αποδόμησή του και ευθεία υπονόμευσή του από συγκεκριμένες ομάδες .

Ο κ. Χατζημαργαρίτης εξήγησε πως λαμβάνει υπόψιν του τα όσα καταγγέλλει ο πρώην διοικητής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου