Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Αντώναρος: «Δεν έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ την Αθήνα το 2008»
«Την Αθήνα, το 2008, δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος προσέθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης τα λέει αυτά». Σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξή του ο κ. Αντώναρος, «ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τα γεγονότα αυτά χαϊδεύοντας τα αυτιά κάποιων ακροδεξιών εκτός ΝΔ και κάποιων που έχουν εισέλθει στη ΝΔ με κόκκινα χαλιά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ώστε», συμπλήρωσε, «να εμπεδωθεί στην ελληνική κοινωνία μία θεωρία για εκείνα τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα ότι, δήθεν, μια μικρή ομάδα ανθρώπων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ , είπε χθες, οργάνωσαν αυτά τα γεγονότα».

 

Κλιμακώνει την κόντρα του με τη ΝΔ
ο Ευάγγελος Αντώναρος

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε «πολύ σύνθετα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου» και σημείωσε: «Το 2008 έγινε οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με συνέργεια παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού». Ανέφερε, μάλιστα, ότι «τότε, καίτοι, υπήρξαν εισηγήσεις να αναλάβει δράση ο στρατός, επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνέντευξή του, έψεξε όσους, όπως είπε, «υπήρχαν απέξω και μας εγκαλούν εκ των υστέρων ότι δεν χρησιμοποιήσαμε βία», ενώ αναρωτήθηκε: «Ηθελαν εκατόμβες νεκρών;».

Τέλος, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραδεχθεί το λάθος του. Ότι δηλαδή δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ένας από τους λόγους, που επικαλέστηκε ο νυν πρόεδρος της ΝΔ ήταν η «ανεπάρκειά του σε αυτή την υπόθεση».

Και πρόσθεσε: Ο κ. Μητσοτάκης «είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται, σήμερα, μαζί του και αύριο, πιο στενά, εάν γίνει πρωθυπουργός», ενώ ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη «να δεσμευθεί από τώρα ότι θα τον προτείνει για μια ακόμη θητεία το 2019».1 σχόλιο:

 1. Ο ΑΤ'ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ...

  ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΠΕΣ.
  Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΑΜΠΡΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

  Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΨΗΣΤΑΡΙΩΝ (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ) ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ... ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΤΕΧΕΙ... ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ!! ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ...

  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΌΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙ ΚΩΣΤΑΚΗ... (ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ) ...ΠΕΡΙ ΙΣΧΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΤΛ... ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου