Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Ο Σπύρος Κωσταράς υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας


Σπύρος  Κωσταράς 
Λεωσθένους 32 Λαμία
Τηλ.6972555497

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας και πάντα λειτουργώ με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδό της. Σέβομαι και τιμώ την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους και κάθε μέλους της οργάνωσής μας.  Γνωρίζω ότι ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόσο τη μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων όσο και των ιδεών.
     
Πάντα πίστευα ότι στην πολιτική το «συνθέτειν» είναι αρετή. Ο πολλαπλασιασμός πάντα είναι ισχυρότερος της πρόσθεσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα ωφελήσει τη χώρα και τους κατοίκους της. Συναισθηματισμοί πλέον δεν χωρούν σε αυτή τη μάχη. Η λογική πρέπει να επικρατήσει του συναισθήματος. Άλλωστε, για τη Νέα Δημοκρατία, που είναι ο βασικός πολιτικός εκφραστής αυτής της πλατιάς μεταρρυθμιστικής συμμαχίας, η ανανέωση σε πρόσωπα και σε ιδέες, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να διεκδικήσει ξανά την εξουσία. Ο σημερινός πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει έναν ισχυρό αγώνα απέναντι στην πιο βλαπτική κυβέρνηση όλων των εποχών.
         

Δηλώνω παρών στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 και δηλώνω την πρόθεση μου να διεκδικήσω το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ .
Πρόθεση μου είναι να προσπαθήσω για μια ΝΟΔΕ ενεργή ,δραστήρια και ενωμένη.
Μια ΝΟΔΕ ζωτικό κύταρρο παραγωγής πολιτικής .
Μια ΝΟΔΕ με ξεκάθαρη άποψη για τα τοπικά ζητήματα .
Μια ΝΟΔΕ που θα δώσει όλες τις  δυνάμεις ώστε η ΝΔ να πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα και ο Κυριακός Μητσοτάκης να είναι ο νέος πρωθυπουργός .

Καλώ τους φίλους και τις φίλες της ΝΔ να προσέλθουν στις κάλπες στις 13 Μαΐου μαζικά και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αγώνα .

Λαμία 25/04/2018

Με Τιμή        
Σπύρος Κωσταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου