Ποιοι είμαστε

Το Lamia & Sterea News είναι ένα ενημερωτικό blog, με μέλη όλους, κατά το δυνατόν, τους ανεξάρτητους bloggers της περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας


Το Lamia & Sterea News είναι ο τόπος συνάντησης των καλύτερων blogs της Στερεάς.


Ο κάθε blogger ανεβάζει εδώ τα σημαντικότερα, κατά την κρίση του, θέματα και νέα του δικού του blog, από άκρη σε άκρη της Στερεάς και όχι μόνο, καθώς επίσης και νέα και ειδήσεις του τόπου του.

Οι διαχειριστές του blog είναι υπεύθυνοι μόνο για την τεχνική επίβλεψη και τον συντονισμό.

Οι bloggers που ανεβάζουν τα θέματα του εδώ μπορούν ή όχι, όπως οι ίδιοι επιθυμούν, να τα υπογράφουν δηλώνοντας το ονομάτους και το blog τους.

Τα μέλη του blog εκφράζουν ελεύθερα τις προσωπικές απόψεις τους και ασκούν ελεύθερα την καλοπροαίρετη κριτική τους χωρίς δεσμεύσεις. Οι αναρτήσεις των μελών ΔΕΝ λογοκρίνονται. Τα ίδια τα μέλη είναι υπεύθυνοι για τις αναρτήσεις τους.

Ωστόσο αναρτήσεις με συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα και σχόλια.

Οσοι bloggers επιθυμούν να γίνουν μέλη του Lamia & Sterea News μπορούν στέλνωντας απλά e-mail να το δηλώσουν στο lamiasteranews@gmail.com, ή στο greeksocialmediagroup@gmail.com.

Lamia & Sterea News
Το πρώτο και με διαφορά περιφερειακό συμμετοχικό blog
των καλύτερων και πιο ενημερωμένων blogs και ΜΜΕ
Σταθερά εδώ μαζί σας από την
10η Αυγούστου του 2011
όπου και κάναμε την πρώτη μας ανάρτηση.

Αρχειοθήκη ιστολογίου